We zijn gestart vanuit idealisme én drijfveer om ieder kind tot bloei te laten komen.

De praktijk Vijven en Zessen biedt kinderen, jongeren, ouders en scholen haar expertise op het gebied van leren & studeren, gedrag & ontwikkeling en opvoeding & ondersteuning.

We zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen (NVO). De AGB-code van de praktijk is: 94-057377. Heeft u na het lezen van de informatie op onze site nog vragen of wilt u ons advies? Dan kunt u mailen naar: info@vijvenenzessen.nl. Of u kunt bellen naar: 023 – 539 14 84

Ingrid Borst

Ingrid Borst studeerde Pedagogische Wetenschappen, met specialisatie Orthopedagogiek, aan de Universiteit van Amsterdam. Haar studie tot Orthopedagoog-Generalist voltooide ze aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bovendien is ze zowel remedial teacher als motorisch remedial teacher.

Piet Hein Groot

Piet Hein Groot studeerde Psychomotorische Therapie aan de Universiteit van Utrecht en Pedagogische Wetenschappen – met specialisatie Orthopedagogiek – aan de Universiteit van Amsterdam. Een opleiding Remedial Teacher Voortgezet Onderwijs voltooide hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Jules Groot

Jules Groot studeerde Pedagogische Wetenschappen, met specialisatie Orthopedagogiek, aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft zich gespecialiseerd in PBS (Positive Behavior Support) en het coachen hiervan. Bovendien is hij gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met Autisme Spectrumproblematiek.

Annelies van der Eijk

Als GZ-psycholoog is aan de praktijk verbonden Mevr. drs. Annelies van der Eijk.
(BIG-registratienummer: 39051230425)